El traspàs de Dimitrievski al Getafe podria deixar una bona picossada al club

El macedoni té una clàusula de sis milions d'euros

Mentre la crisi del coronavirus segueix afectant de ple a les arques dels clubs de futbol, el Nàstic podria estar apunt de confirmar una bona notícia pel a la seva economia.

Stole Dimitrievski, actual porter del Rayo Vallecano i que va defensar la samarreta grana durant dues temporades, estaria en el punt de mira d’alguns equips de la Primera Divisió. El més ben posicionat fins al moment per fer-se amb els seus serveis seria el Getafe, dirigit per José Bordalás.

L’operació, en cas de tancar-se, podria aportar al Nàstic una important quantitat de diners, ja que en el moment del seu traspàs al conjunt madrileny l’equip tarragoní es va reservar el 50% dels drets del futbolista en una futura venda.

Segons algunes fonts, la clàusula de rescissió del macedoni al Rayo és de 6.000.000€, tot-hi que es fa complicat pensar que algun club estigui disposat a arribar a aquesta xifra.

Sigui com sigui, la falta d’ingressos tant de taquillatge com de drets televisius podria veure’s compensada amb aquesta operació, que suposaria un respir econòmic pel club presidit per Josep Maria Andreu.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments