Els possibles rivals del sub-grup del Nàstic a la renovada Segona B

El Lleida Esportiu podria ser traslladat al grup aragonès i navarrès per proximitat geogràfica

Amb la Segona A i la fase de play-off de Segona B ja finalitzada es comença a dibuixar la categoria de bronze de la temporada vinent.

Catalunya comptarà amb un total d’onze equips en el nou sistema, que contempla una primera fase regular de 18 jornades en un sub-grup format per 10 clubs.

L’Hospitalet, Lleida Esportiu, Barça B, Cornellà, Prat, Olot, Espanyol B, Andorra, Llagostera, Badalona i Nàstic seran els representants catalans a la categoria.

Nàstic o Lleida Esportiu, amb tots els números de canviar de sub-grup

Tenint en compte que els sub-grups de la renovada Segona B es distribuiran en funció de la proximitat geogràfica, Nàstic o Lleida Esportiu acumulen moltes paperetes per canviar de sub-grup al ser els dos equips més occidentals del Principat.

Malgrat tot, a hores d’ara sembla més factible l’opció que el Lleida Esportiu passi a disputar la fase regular amb els conjunts aragonesos i navarresos donada la seva proximitat.

En cas que l’escollit fos el Nàstic, els tarragonins podrien passar al sub-grup format pels equips valencians, amb rivals com l’Hércules, el Villarreal B o el Valencia Mestalla.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P