Cartagena, Logroñés, Sabadell i Castellón: els quatre nous equips de Segona A

Els quatre equips del grup 3 classificats pel play-off van arribar a la final

La categoria de plata del futbol espanyol ja coneix els quatre equips procedents de Segona B que hi jugaran la temporada vinent i que durant aquesta setmana han aconseguit l’ascens en els play-offs disputats a les ciutats andaluses de Marbella i Málaga.

Juntament amb el Cartagena i el Logroñés, equips que van aconseguir l’ascens fa una setmana, s’hi sumen el Sabadell i el Castellón, que aquest passat diumenge van derrotar al Barça B (1-2) i al Cornellà (1-0) respectivament.

D’aquesta manera els arlequinats tornen a la Segona A després de cinc anys; el Castellón, per la seva part, ha hagut d’esperar una dècada per recuperar un lloc al futbol professional.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments