Roger Figueras finalitza la seva etapa al club grana

Roger Figueras, en un entrenament. Foto: Gimnàstic de Tarragona.

El futbolista Roger Figueras abandona el Gimnàstic de Tarragona després de sis anys vestint la samarreta grana. El defensa, un dels pilars de la Pobla de Mafumet les darreres temporades, es va acomiadar dels aficionats amb una carta a les xarxes socials.

Figueras va aterrar fa sis anys a Tarragona per militar al juvenil A del Nàstic i, un temps més tard, va fer el salt al filial. A la Pobla s’ha convertit en un dels referents de l’equip a nivell defensiu. Enguany ha disputat 23 partits com a titular de 27 possibles. El defensa vallenc ha vist tres targetes grogues al llarg del curs.

Presència al primer equip

El central ha realitzat diverses pretemporades amb el primer equip del Gimnàstic de Tarragona, i la temporada 18/19 a Segona Divisió A va tenir minuts en competició oficial. Figueras va debutar sota les ordres de José Antonio Gordillo el 30 de setembre de 2018, en un partit en què el Nàstic va perdre 1-3 davant el Deportivo. El futbolista de Valls va jugar dos partits més (85 minuts contra el Cádiz i 38′ contra l’Alcorcón). A partir d’aquell moment, Figueras no va comptar amb més oportunitats.

AE Prat, possible destí

El jugador de 23 anys podria jugar a Segona B la propera temporada. El periodista Ángel García Álvarez, a través del seu perfil de Twitter, va informar ahir a la nit que Roger Figueras podria militar la propera temporada a l’AE Prat. En cas d’incorporar-se al conjunt del Baix Llobregat, coincidiria amb Sergio Montero i seria rival del Nàstic a la categoria de bronze.

Aquesta és la carta de comiat que el ja exjugador del Nàstic i de la Pobla va fer pública a les xarxes socials.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x