Deportivo, Numancia, Extremadura i Racing descendeixen a Segona B

Polèmic descens del conjunt gallec, que presentarà recurs

La divisió de plata del futbol espanyol va posar aquest dilluns el punt i final a la temporada 2019/20, afectada de ple per la pandèmia del coronavirus, amb la disputa de la 42ª jornada del campionat.

Deportivo, Numancia, Extremadura i Racing de Santander són els quatre equips que jugaran a la Segona B, que patirà una important reestructuració de cara l’any que ve. Cap d’ells, però, hauria de creuar-se amb el Nàstic fins una hipotètica fase d’ascens.

El descens més sorprenent i polèmic el va viure el Deportivo, que no va poder disputar el seu partit a Riazor davant el Fuenlabrada per sis positius de coronavirus al conjunt madrileny, i va veure com descendia des de casa.

Els gallecs, que se senten perjudicats pel fet que la resta d’equips van jugar els seus compromisos sense la pressió de saber que el seu rival també estava jugant a la mateixa hora, estudien no presentar-se a la represa del seu partit aplaçat pel proper dia 30 de juny.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments