Les declaracions de Joan Oriol que van irritar a una part de l’afició grana

El cambrilenc hauria firmat amb el Nàstic per dues temporades

Des del darrer enfrontament entre el Nàstic i el Lleida Esportiu la passada campanya, alguns aficionats granes van posar-li la creu a Joan Oriol, que en breu podria confirmar la seva arribada al Nou Estadi per les properes dues temporades.

El lateral cambrilenc, preguntat a la zona mixta del Nou Estadi un cop acabat el partit sobre les seves sensacions al tornar a Tarragona, va mostrar-se indiferent: “Jo no vaig debutar amb el Nàstic, van fer caixa amb mi, d’especial no en té res i per mi és un partit més”.

 

View this post on Instagram

 

post #NasticLleida

A post shared by Lleida Esportiu (@lleidaesportiu_oficial) on

Aquestes afirmacions no van agradar a una part de la parròquia grana, que ara li retreu al jugador el comentari a poc de confirmar-se oficialment la seva arribada.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments