Joan Oriol no renova pel Lleida Esportiu i s’apropa a Tarragona

Firmaria per dos anys després de rebutjar també una oferta de l'Andorra

L’opció Joan Oriol es torna a reactivar a can Nàstic. Després d’un impàs sense notícies sobre la operació, aquest passat diumenge es va fer públic que el lateral no renovarà amb el seu actual club, el Lleida Esportiu.

El jugador cambrilenc, de fet, va publicar durant el cap de setmana una carta oberta al seu compte d’Instagram on s’acomiada de la parròquia blava, la que ha estat la seva afició durant les dues darreres temporades.

El periodista de Catalunya Ràdio Dani Badia ha anat més enllà i veu més que possible el fitxatge de Joan Oriol pel Nàstic, després d’haver rebutjat una ampliació de tres anys més al conjunt del Segrià. A Tarragona se n’hi haurien ofert dos.

El lateral esquerre de 33 anys també hauria despertat l’interès de l’Andorra, conjunt presidit per Gerard Piqué.

Tot fa indicar per tant que el futur de l’ex de Villarreal, Osasuna, Blackpool i Mallorca (entre d’altres) estarà radicat al Nou Estadi.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments