La plantilla de La Pobla de Mafumet pren forma

Foto: CF Pobla de Mafumet.

La Pobla de Mafumet està anunciant en aquests darrers dies diferents incorporacions a les seves files. El filial del Gimnàstic de Tarragona s’està reforçant per afrontar amb garanties la temporada 2020/21 a Tercera Divisió. D’altra banda, també s’han conegut les baixes de Sergio Montero i Sergi Cardona.

El club pobletà va anunciar fa uns dies l’ascens al filial grana de cinc jugadors procedents del Juvenil A de Divisió d’Honor del Nàstic. Els defenses Víctor Bastardo i Sergio Cáliz, el migcampista Ricard Robledo i els atacants Zakzaria El Idrissi ‘Zaka’ i Marc Álvarez jugaran la propera temporada sota les ordres d’Albert Company.

A més, fins al moment, el filial ha comunicat la incorporació de tres jugadors, tots ells per reforçar la línia defensiva. David Grifell aterra a La Pobla de Mafumet procedent del CF Igualada de Tercera Divisió. El central de 20 anys ha disputat 22 partits com a titular aquest curs, i ha marcat 2 gols amb el conjunt de l’Anoia.

Per altra banda, Bruno Llorente també vestirà la samarreta grana. El lateral dret arriba procedent del Vilassar de Mar, també de Tercera. El jove jugador (20 anys) ha participat en 16 enfrontaments aquest curs i ha anotat un gol.

El darrer fitxatge anunciat és Dani Argilaga, fins ara jugador de l’AE Prat de Segona B. El lateral esquerre de 28 anys ha jugat en 23 partits a la categoria de bronze amb l’equip del Baix Llobregat, i ha marcat 1 gol. Anteriorment, Argilaga havia militat a l’Ascó.

Cardona i Montero, baixes importants

Dos pesos pesants del filial grana no continuaran. El lateral Sergi Cardona (22 partits disputats en la temporada 19/20) no va acceptar l’oferta de renovació del Nàstic i continuarà la seva trajectòria lluny de Tarragona.

Sergio Montero (12 partits amb el filial) tampoc seguirà a la plantilla de la Pobla. El mitjapunta era un dels referents en atac del conjunt d’Albert Company i ja havia tingut minuts amb el primer equip.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x