Cinc jugadors a la rampa de sortida per marxar aquest estiu

Quatre dels cinc futbolistes tenen contracte fins al juny de l'any que ve

Fins a cinc jugadors del Nàstic no entrarien als plans de Toni Seligrat de cara la temporada vinent. El club, conscient que ha de deixar fitxes lliures i desfer-se de salaris alts, intentarà traspassar-los aquest mateix estiu.

Es tracta de Jonathan Pereira, Ferran Giner, Habran, Juan Rodríguez i Joel Marín, segons apunta el Diari Més en la seva edició d’aquest dimarts.

Tots ells tenen contracte fins al juny del 2021, a excepció de Juan Rodríguez, que finalitza la seva vinculació amb el conjunt tarragoní al juny del 2022. Malgrat això, el Nàstic vol donar sortida a aquests jugadors, que han ofert un rendiment per sota de l’esperat des que van aterrar al Nou Estadi.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments