El Nàstic i La Pobla de Mafumet allarguen la seva vinculació durant una temporada més

La Pobla va anunciar durant el mes de maig la renovació del seu entrenador, Albert Company

La Pobla de Mafumet continuarà sent l’equip filial del Nàstic un any més. El conjunt grana va fer oficial aquest passat diumenge la renovació del conveni amb els pobletans, que enguany sumaran la seva cinquena temporada consecutiva a Tercera Divisió.

En el comunicat, el club tarragoní fa èmfasi en els 12 jugadors que durant la campanya anterior van defensar la samarreta del primer equip després de promocionar des de La Pobla. Aquest és el cas de futbolistes com Bernat Guiu, Pol Domingo o Roger Brugué entre d’altres.

Els dos clubs van arribar a un acord de col·laboració durant la temporada 2003/04, quan La Pobla de Mafumet militava a la Primera Catalana. Tres anys després va aconseguir l’ascens a Tercera Divisió; però el moment més important en la història dels pobletans arribaria durant la temporada 2014/15, quan van assolir l’ascens a Segona B.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments