Manu Herrera se suma a la llista de candidats per defensar la porteria

El madrileny tindria la renovació automàtica amb l'Atlètic Balears en cas d'ascens del conjunt mallorquí

L’actual porter de l’Atlètic Balears Manu Herrera també hauria entrat a la llista de candidats de la secretaria tècnica grana per defensar la porteria del Nàstic de cara la temporada vinent.

L’experimentat porter madrileny de 38 anys acumula una dilatada carrera sota els pals, havent-se format a la pedrera del Real Madrid. Posteriorment va jugar al Casetas, Palamós, Levante B, Eibar, Levante, Alcorcón, Elche (on va debutar a Primera Divisió), Zaragoza, Betis, Osasuna i Atlètic Balears.

Segons explica Tarragona Ràdio, l’entrenador de porters grana Manolo Oliva preferiria que el club s’inclinés per la tornada de José Perales. A més, l’emissora pública tarragonina assegura que Herrera renovaria automàticament amb el conjunt mallorquí en cas d’un hipotètic ascens dels blanc-i-blaus a la categoria de plata.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments