La LFP ja prepara un protocol per permetre la tornada d’aficionats als estadis

L'ús de les mascaretes serà obligatori

Segons ha informat aquest dilluns la Cadena SER, la Lliga de Futbol Professional està preparant un nou protocol que permetrà, sempre que el govern espanyol ho aprovi, la tornada dels aficionats a les graderies dels estadis.

Entre les principals mesures que deixa entreveure el document s’hi troben l’aforament limitat al 30% de la capacitat dels recintes, prendre la temperatura als aficionats abans d’accedir a les instal·lacions i l’existència de fins a quatre franges horàries diferenciades per entrar als estadis.

La mascareta serà obligatòria, i aquells espectadors que a l’entrada superin la temperatura corporal de 37’5º no podran entrar. Cal afegir que seran els clubs els que tindran la decisió sobre quins aficionats i socis poden accedir al seu estadi.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments