Possible oferta grana per l’extrem gallec Pitu Doncel

L'Andorra també aniria al darrere del jugador nascut a Vigo

El Nàstic hauria presentat una oferta pel davanter gallec Pitu Doncel, que aquesta temporada ha defensat la samarreta del Barakaldo.

El jugador, de 22 anys i nascut a Vigo, acaba contracte amb el conjunt basc aquest proper 30 de juny.

Segons explica el periodista Ángel García a la seva compta de Twitter, els tarragonins no serien l’únic club interessat en fer-se amb els serveis de l’extrem dret, ja que l’Andorra presidit per Gerard Piqué també hauria fet una oferta.

Doncel es va formar futbolísticament al juvenil del Val Miñor; posteriorment va jugar a l’Oviedo, Mosconia, Coruxo i Barakaldo, conjunt on la temporada passada va jugar un total de 30 partits (2.477 minuts) i va aconseguir sis dianes.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x