“El Nàstic m’ha fet sentir futbolista”: Montero s’acomiada del club grana

El de Ripollet va arribar l'any 2018 procedent del Sabadell

El jugador del filial Sergio Montero ha confirmat aquest dimecres la finalització de la seva etapa a Tarragona. Ho ha fet a través d’un comunicat que ha compartit amb els seus seguidors d’Instagram.

El passat dilluns, el Diari de Tarragona va avançar que el Nàstic no aplicaria l’opció de renovació del contracte del mitjapunta. Finalment, ell mateix ha optat, mitjançant una publicació d’Instagram, per acomiadar-se del CF Pobla de Mafumet, on hi ha jugat en les dues darreres temporades, i del Nàstic de Tarragona, amb qui va debutar a Segona A el curs passat i també enguany a Segona B.

Montero ha mostrat el seu agraïment per tots els companys i membres dels cossos tècnics amb qui ha compartit vestidor, i també ha volgut dedicar unes paraules a l’afició, a qui ha agraït “l’afecte que m’han demostrat”.

Sergio Montero va aterrar a Tarragona l’estiu del 2018 procedent del Sabadell. A la Pobla de Mafumet ha tingut un paper clau, i s’ha convertit en un referent onfensiu del filial grana les últimes dues temporades. El curs passat va debutar amb el primer equip sota les ordres d’Enrique Martín i, enguany, ha tingut alguns minuts a Segona B.

La carta de comiat de Sergio Montero

“Toca acomiadar-me de Tarragona! Primer de tot agrair a la Pobla de Mafumet pel tracte rebut en aquest temps i haver confiat en mi per mostrar-me tal i com soc dins i fora del camp. Per altra banda vull donar les gràcies al Nàstic de Tarragona, que ha fet sentir-me futbolista i em va donar l’oportunitat de jugar al futbol professional. Agrair a tots els companys i cossos tècnics amb els quals hem compartit vestidor aquestes dues temporades, us desitjo molta sort a tots. Per últim vull acomiadar-me de l’afició per l’afecte que sempre m’han demostrat. Molta sort i gràcies.”

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments