El club no renova a Sergio Montero, que deixarà de vestir de grana

Abandona la disciplina grana havent estat un jugador vital per la Pobla de Mafumet

El Nàstic de Tarragona ha decidit no activar la renovació automàtica que figura en el contracte de Sergio Montero, com així ha avançat el Diari de Tarragona en l’edició d’aquest dilluns. El mitja punta de Ripollet deixarà de pertànyer a la disciplina grana el pròxim 30 de juny després d’haver arribat a l’estiu de 2018 procedent del Sabadell.

La sortida ha suposat una sorpresa majúscula per a l’afició, perquè Montero ha fet mèrits suficients a la Pobla de Mafumet per tenir més oportunitats amb el primer equip. I quan parlem d’oportunitats ens referim a gaudir d’una certa regularitat de la qual no ha gaudit ni amb Xavi Bartolo primer ni amb Toni Seligrat després. El Diari de Tarragona apunta que el fet que la temporada vinent deixi d’ocupar fitxa sub23 ha estat un factor decisiu en la decisió de no allargar el compromís entre les dues parts.

El cert, però, és que, tot i la seva qualitat i les seves reivindicacions de cada diumenge amb la Pobla a Tercera Divisió, Montero no és un jugador que encaixi amb la idea de joc de Toni Seligrat. El tècnic valencià utilitza el clàssic 4-4-2 com a esquema principal -en ocasions puntuals ha confiat en un sistema amb tres centrals i dos carrilers, on un mitja punta com ell no hi té cabuda. De fet, en els escassos minuts que li ha donat (24’ de lliga i 45’ de Copa del Rei),  ha hagut de jugar a la banda per l’absència de la figura del mitja punta.

Sergio Montero va debutar amb el Nàstic sent titular en l’última jornada de la temporada passada contra el Lugo. Enrique Martín Monreal li va donar l’alternativa durant 78 minuts en els quals va meravellar a la parròquia grana amb una assistència a Ikechukwu Uche i un remat al travesser.

La il·lusió de l’afició i la del mateix futbolista, però, va esfumar-se quan Xavi Bartolo va decidir deixar-lo fora de la pretemporada del primer equip. El seu protagonisme va ser inexistent fins al partit de la novena jornada contra la Nucía (2-1). El tècnic lleidatà va reconèixer la notable actuació del de Ripollet en els 25 minuts que va tenir per reivindicar-se, i en els següents tres partits va seguir donant-li minuts. En el quart, la visita a Sabadell, no va convocar-lo, i després ja no va tenir l’ocasió de tornar a comptar amb ell perquè aquell va ser el seu últim partit com a entrenador grana.

Sergio Montero marxa de la disciplina tarragonina havent estat un jugador capital per a la Pobla de Mafumet, on ha anotat 9 gols en la primera temporada i 5 en la segona, a més de regalar un bon grapat d’assistències als seus companys. Malauradament, no ha estat suficient per gaudir d’una oportunitat en el primer equip per demostrar que està plenament capacitat per assumir el pes de la samarreta del Nàstic i jugar en una categoria superior com és la Segona B.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments