Forta caiguda del pressupost: entre un 60 i 70% menys que la temporada anterior

El Nàstic deixarà d'ingressar enguany la compensació per descens

El director general del Nàstic, Lluís Fàbregas, preveu una important davallada del pressupost de l’entitat de cara la temporada vinent, tal i com ha assegurat en declaracions al digital Palco23, un mitjà especialitzat en informació econòmica al món de l’esport.

Concretament es preveu que el pressupost del club grana caigui entre un 60 i un 70% respecte el de la temporada anterior.

Aquesta important baixada té un factor clau: el Nàstic ja no ingressarà la compensació per descens de la Lliga de Futbol Professional, una ajuda que sí que va rebre l’any passat després de perdre la categoria.

Fàbregas assegura, a més, que el club tampoc facturarà cap venda per traspàs, augmentant encara més el forat d’ingressos. Per altra banda, el vallenc també comentava la possibilitat que algun dels espònsors del club tarragoní no pugui renovar el seu contracte. Per intentar evitar-ho, el club oferirà millors condicions en el futur als patrocinadors que apostin en aquesta època complicada que travessa el món del futbol.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments