El central del Lleida Esportiu Marc Trilles també estaria en l’òrbita grana

El jugador del Lleida Esportiu finalitza contracte amb l'entitat blava el proper 30 de juny

El Nàstic ha posat els seus ulls en el Lleida Esportiu de cara a reforçar la defensa la pròxima temporada, on tindrà l’obligació d’oferir un rendiment més alt que el del present curs si vol tornar al futbol professional o, com a mínim, optar a estar en la nòmina d’equips que formaran part de la nova Segona B Pro que la RFEF està preparant per al 2021.

A l’interès ja conegut pel cambrilenc Joan Oriol, cal sumar l’interès pel central Marc Trilles (28 anys, Villafamés). Des de Lleida TV asseguren que aquest últim també estaria negociant amb el conjunt tarragoní per arribar a la Budallera quan expiri el seu contracte el pròxim 30 de juny.

El jugador valencià ha jugat la seva tercera temporada en el conjunt de la capital de la Terra Ferma, sent una peça clau per a Molo. No en va, ha jugat 21 partits dels 28 disputats pel seu equip, tots ells de titular, i ha completat els 90 minuts en 18 ocasions. En el primer curs com a jugador blau va disputar 29 partits, mentre que en el segon va jugar 19 per culpa d’una fractura en el cinquè metatarsià del peu, que el va tenir apartat dos mesos dels terrenys de joc.

Amb 28 anys, Trilles es troba en el millor moment de la seva carrera esportiva. El seu rendiment i la seva personalitat sobre el verd l’han portat a ser un dels capitans del Lleida i un dels millors centrals del grup 3 de Segona B. Les seves principals virtuts són el joc aeri, i la intensitat i contundència amb la qual juga cada partit.

El fitxatge de l’exjugador del Castellón i l’Atlético Saguntino serviria per reforçar una de les zones més ben cobertes de l’equip, on Toni Seligrat ja compta amb Juan Rodríguez, David Goldar, José Rueda i Pol Domingo, tots amb contracte per a la pròxima campanya. Caldrà veure, però, si algun d’ells acaba sortint aquest estiu. Si no és així, el jugador de la Pobla de Montornès podria convertir-se en la competència més directa per Carlos Albarrán en el lateral dret.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments