La temporada 2020/21 de la Segona B començarà a mitjans del proper mes d’octubre

La primera fase comptaria amb un total de 18 jornades i s'allargaria fins al mes de febrer

El president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, va confirmar en una reunió telemàtica celebrada aquest passat dimarts amb els deu conjunts catalans de la Segona B que la intenció de l’ens futbolístic és iniciar la propera temporada a mitjans del proper mes d’octubre.

El mateix Rubiales també va informar a aquests equips que la primera fase de la competició, que s’allargarà fins al mes de febrer, tindrà un total de 18 jornades a doble partit. La segona fase constaria de 10 jornades (del març a l’abril), també a doble partit.

Aquestes propostes necessitaran però l’aprovació de l’assamblea de la pròpia Federació, que es celebrarà a finals del mes de juliol.

La idea és que els partits es puguin disputar amb públic en unes graderies amb aforament limitat, sempre que les autoritats sanitàries en donin el vistiplau.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments