El cambrilenc Joan Oriol (Lleida Esportiu) ja hauria tancat un acord per vestir de grana la temporada vinent

El lateral esquerre ha jugat les dues darreres temporades al Camp d'Esports

Segons informa a Twitter el periodista Ángel García, el Nàstic hauria tancat el fitxatge del cambrilenc Joan Oriol de cara la temporada que ve. L’actual jugador del Lleida Esportiu acaba el seu contracte amb el conjunt blau el proper 30 de juny.

Als seus 33 anys, el lateral esquerre tarragoní compta amb una dilatada i llarga carrera, en la que ha passat per vestidors com La Pobla de Mafumet, Reus Deportiu, Gavà, Villarreal, Osasuna, Blackpool i Mallorca entre d’altres.

Durant la anterior campanya va disputar amb el conjunt de la Terra Ferma un total de 25 partits, sumant un total de 2174 minuts i aconseguint anotar un gol.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments