José Ruiz, lateral dret del Lleida Esportiu, també hauria despertat interès

El Córdoba també estaria seguint les passes del defensa valencià

El Nàstic va dibuixant, a mesura que van passant els dies, la plantilla que pretén lluitar per aconseguir l’ascens a Segona A durant la propera temporada 2020/2021.

Després de conèixer la renovació de Gerard Oliva i la marxa de Bernabé Barragán, el periodista Ángel García informa a Twitter d’un possible interès del conjunt grana pel lateral dret del Lleida Esportiu José Miguel Ruiz del Amo, que durant aquest mes de juny finalitza contracte amb els de Ponent.

Amb 30 anys, el defensa valencià va arribar al conjunt de la Terra Ferma la temporada passada, procedent del Murcia. Prèviament havia militat al Peña Deportiva, Gandia, Getafe B, Huracán Valencia i Atlètic Balears.

Segons informa el periodista, els tarragonins no serien els únics interessats en fer-se amb els serveis de Ruiz, ja que el Córdoba també segueix d’aprop les seves passes. El Lleida Esportiu, per la seva part, també intentarà arribar a un acord per la seva renovació.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments