Bernabé Barragán: “Em sento un privilegiat per haver defensat la vostra porteria”

L'andalús s'acomiada dels aficionats granes amb una carta publicada al seu compte de Twitter

El fins ara porter i capità del Nàstic, Bernabé Barragán, va publicar aquest passat dilluns al seu compte oficial de Twitter una carta en la que s’acomiada de tota la parròquia grana, després de coneixe’s que l’andalús no renovarà el seu contracte amb el conjunt tarragoní.

L’andalús posa d’aquesta manera punt i final a la seva etapa com a grana després de tres anys defensant la porteria grana.

La carta de Bernabé als socis i aficionats

“Estimada família nastiquera, els comiats mai són fàcils i menys quan impliquen un canvi tant important a la teva vida. A partir del 30 de juny el meu camí es separarà del club que ha estat casa meva les tres darreres temporades.

Vull agrair a totes les persones amb les que he tingut la sort de coincidir i que m’han aportat coneixements i valors que m’han servit per ser millor persona i millor futbolista. Tècnics, treballadors, aficionats…de tots me n’enduc un gran aprenentatge.

En especial m’agradaria acomiadar-me del que ha estat el meu preparador de porters en aquestes tres temporades…Manuel Oliva García “Oli”, ets un professional enorme i totes les coses bones que et vinguin seran poques. M’acomiado de tu amb una frase que em vas dir i que mai oblidaré: “Aixeca’t i lluita pels teus somnis”. Gràcies per tant, amic.

Des del primer dia que vaig arribar a Tarragona he intentat donar el millor de mi pensant sempre en el benefici del club per sobre de tot, així m’ho han transmès des de petit i crec que ho he complert. Després de molts partits defensant amb orgull aquest escut, m’acomiado de vosaltres sent un dels vostres capitans, sentint-me un privilegiat per haver defensar la vostra porteria, i allà on vagi, sé que m’enduc l’escalf i el respecte d’una afició que mai ha deixat d’animar al seu equip i que sempre ha estat a l’alçada en totes les circumstàncies.

Somnis grans es fan realitat i desitjo que els vostres objectius es compleixin, els celebraré com si fossin meus perquè ja sóc un nastiquer més.

Gràcies Nàstic, gràcies Tarragona”.

Foto: Twitter

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments