Albert Company renova com a entrenador de la Pobla de Mafumet

Albert Comapny donant instruccions en un partit. Foto: CF Pobla de Mafumet

La Pobla de Mafumet ha fet oficial la renovació d’Albert Company perquè segueixi al capdavant de la banqueta la pròxima temporada a Tercera Divisió després d’un curs notable, que malauradament ha quedat suspès per la crisi sanitària del coronavirus. El conjunt pobletà finalment ha acabat 6è amb 45 punts, a cinc de la quarta plaça que dona dret a jugar la promoció d’ascens a Segona B. Una distància perfectament assumible quan quedaven 30 punts en joc i que genera cert optimisme de cara a les possibilitats en la campanya 2020-21.

El tècnic vallenc ha fet que la Pobla sigui un dels equips més atractius de Tercera, dotant-la d’una identitat i un estil de joc recognoscibles, acord a la seva condició d’equip filial. L’aposta per un futbol atrevit i protagonista va portar-la a ser la gran revelació de la categoria durant el primer tram de la temporada, encadenant vuit victòries i dos empats en deu jornades. L’equip, però, va patir horrors per refer-se de la primera dinàmica negativa després de la primera derrota, i això el va allunyar dels play-off. La joventut del planter a vegades és un peatge que s’ha de pagar davant la veterania de la majoria de rivals.

No obstant això, l’objectiu central de la Pobla ha de ser competir al màxim mentre paral·lelament segueix formant als jugadors que procedeixen del Juvenil i els reforços del mercat català perquè estiguin preparats per fer el salt al primer equip com enguany ha succeït amb Pol Domingo. El central ha caigut de peu al vestidor del Nou Estadi gràcies a les seves virtuts tàctiques, però també a la seguretat que transmet en cada acció amb i sense pilota. I això no seria possible si el filial practiqués un futbol diferent com el que practiquen els equips de Tercera Divisió.

La continuïtat d’Albert Company és una notícia que ratifica l’aposta pel projecte ‘ADN Grana’ que el director esportiu del club, Sergi Parès va presentar l’estiu passat a través d’un Power Point que ens va meravellar a tots els presents. Un projecte que semblava acabar-se amb la destitució de Xavi Bartolo i l’arribada d’un entrenador com Toni Seligrat, que creu en un tipus de futbol totalment oposat al que s’havia dissenyat com a nexe d’unió entre el primer equip i la pedrera.  De moment, bona part del pla inicial segueix endavant a l’espera que ‘els grans’ siguin capaços de competir com requereix una institució com el Nàstic.

Albert Company seguirà comptant amb tot el seu cos tècnic, a excepció del fisioterapeuta Josep Foguet, que serà substituït per Albert Samper. Confirmada la continuïtat de l’entrenador, el següent pas a seguir per part del club és la confecció de la plantilla 2020-21.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x