Gerard Oliva i Fran Carbià, prioritats número u per continuar

El club vol que els dos jugadors tarragonins segueixin un any més al Nou Estadi

El Nàstic ja treballa en la planificació esportiva de la temporada 2020/21. Tal i com va assegurar el director general de l’entitat, Lluís Fàbregas, als micròfons de Tarragona Ràdio aquest passat dimarts, el conjunt grana vol comptar amb una plantilla de garanties per afrontar la campanya vinent amb el clar objectiu de l’ascens.

Dos dels jugadors que finalitzen la seva vinculació amb el Nàstic el proper 30 de juny són Gerard Oliva i Fran Carbià. En el cas del de Riudecanyes, i segons apuntava una informació del Diari de Tarragona, el club ja li hauria ofert la renovació per allargar el seu contracte.

Amb 30 anys Oliva tindria intenció de continuar a Tarragona, de manera que la negociació entre jugador i entitat podria estar propera a tancar-se.

El cas de Fran Carbià és més complicat, però no impossible. El davanter de 28 anys finalitza la seva cessió i ha de reincorporar-se el mes vinent al seu club propietari, l’Ibiza.

Segons apunta el Diari Més, el Nàstic farà un esforç econòmic per aconseguir que Carbià fitxi pel conjunt de la Budallera, on aquesta passada temporada ha sumat 6 participacions i ha aconseguit anotar dos gols amb la samarreta grana.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments