Lluís Fàbregas: “Seligrat és el primer candidat per liderar el projecte”

El director esportiu grana afirma que el balanç de la temporada 2019/20 és deficient

El director general del Nàstic, Lluís Fàbregas, ha passat pels micròfons de Tarragona Ràdio aquest dimarts al matí per parlar sobre la decisió de la Federació Espanyola de Futbol de concloure la temporada i de la planificació grana de cara la temporada vinent.

El vallenc assegura que el club està d’acord amb la decisió de l’ens dirigit per Luis Rubiales: “Enteníem que la millor solució era declarar la temporada nul·la, però estem d’acord amb la decisió”.

Pel que fa al balanç de la temporada 2019/20, Fàbregas ha estat clar: “El balanç és deficient, no hem complert en absolut els objectius que ens havíem marcat”. Malgrat tot, ha matitzat que cal donar valor a la Segona A: “Costa molt fer-te fort i mantenir-te”, ha afirmat.

En l’apartat de planificació de cara la campanya vinent, el director general grana ha comentat que el club ja hi treballa. “Confeccionarem una plantilla competitiva amb l’objectiu de tornar al futbol professional”.

En aquest aspecte tot fa pensar que el tècnic Toni Seligrat continuarà al capdavant de la banqueta del Nou Estadi. “És el nostre primer candidat a liderar el projecte. No hi ha res tancat però la voluntat és mútua. En els propers dies es tancarà l’acord. Entenem que el Toni està molt identificat amb el club i té molta il·lusió i gana per aconseguir el repte”, sentenciava.

Favorables a la creació de la Segona B Pro

Preguntat pel parer del club sobre la creació de la nova categoria de la Segona B Pro a partir de la temporada 2021/22, Fàbregas ha dit que el club hi està d’acord.

“Creiem que és un pas ferm per donar més valor a la Segona B, sempre que tothom jugui amb les mateixes regles financeres”.

Malgrat això, el director general del club ha comentat que el Nàstic es va oposar a la creació d’aquesta categoria de cara la temporada vinent. “S’ha de fer quan tothom hi estigui d’acord”.

avatar