Carlos Alós: “El Nàstic és un club que m’agradaria entrenar”

El tècnic tortosí ha confirmat que va viatjar a Tarragona per reunir-se un parell de cops amb el club i va estar a punt de ser el nou entrenador grana

El tècnic de Tortosa, Carlos Alós, ho té clar. En una entrevista a l’Instagram d’Akaw Sports, una agència que crea estratègies comunicatives en esportistes, ha afirmat que el Nàstic “és un club que m’agradaria poder dirigir algun dia”, tot i que ha matisat que “no ho tinc com una meta a curt termini”. A més, el tècnic ha confirmat que el club va contactar amb ell després de desfer-se de Xavi Bartolo i, fins i tot, “vam tenir un parell d’entrevistes”. El tortosí també ha dit que la seva arribada al Nàstic va estar a punt de produir-se, però que per “un seguit de circumstàncies” no es va materialitzar.

Alós, en una conversa en la qual han tractat més temes, ha demostrat l’apreci que té al Nàstic, que el descriu com “un club gran, el més gran de la província i el club de la meva demarcació”. Ha estat en diversos països, com ara a Polònia, al Marroc o a Qatar i diu que es sent “còmode entrenant fora de casa”. La seva experiència a l’estranger ha fet que no tingui un objectiu a curt termini d’entrenar a Espanya, però que “si surt l’oportunitat i és un equip amb un projecte interessant, ho valores”.

Després del mal inici de temporada de Xavi Bartolo a la banqueta del Nàstic i la seva destitució, un dels noms que va sonar com a possible relleu va ser el de Carlos Alós. El tècnic ha reconegut en la conversa que “vam tenir un parell d’entrevistes amb la direcció esportiva del club, inclús vaig viatjar per reunir-me amb ells”. “Quan el Nàstic estava analitzant els seus canvis, sí que em vaig reunir amb ells, però suposo que ho van fer amb més entrenadors”, afegeix Alós. El mateix entrenador afirma que “vam estar a prop, però per un seguit de circumstàncies no vam poder firmar allà”.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments