El Nàstic quedaria exclòs de la Copa del Rei 2020/21

Només queden classificats els cinc primers equips de cada grup de la Segona B i els quatre que més punts han sumat a partir del sisè lloc

L’aturada definitiva de la competició a la Segona B i Tercera podria comportar l’exclusió del Nàstic a la Copa del Rei de la temporada vinent.

Tenint en compte que fins ara obtenien la classificació els cinc primers equips de cada grup de la categoria de bronze i els quatre equips que més punts sumaven a partir del sisè lloc, sembla clar que els tarragonins no estarien presents al sorteig de la primera ronda de la edició 2020/21.

Queda veure quina decisió anuncia la Federació Espanyola de Futbol al respecte, però tot fa pensar que la classificació a la jornada 28 serà la que acabarà prevalent per tenir en compte la participació al torneig del KO.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P