El Nàstic quedaria exclòs de la Copa del Rei 2020/21

Només queden classificats els cinc primers equips de cada grup de la Segona B i els quatre que més punts han sumat a partir del sisè lloc

L’aturada definitiva de la competició a la Segona B i Tercera podria comportar l’exclusió del Nàstic a la Copa del Rei de la temporada vinent.

Tenint en compte que fins ara obtenien la classificació els cinc primers equips de cada grup de la categoria de bronze i els quatre equips que més punts sumaven a partir del sisè lloc, sembla clar que els tarragonins no estarien presents al sorteig de la primera ronda de la edició 2020/21.

Queda veure quina decisió anuncia la Federació Espanyola de Futbol al respecte, però tot fa pensar que la classificació a la jornada 28 serà la que acabarà prevalent per tenir en compte la participació al torneig del KO.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments