Així queden les eliminatòries d’ascens a la Segona Divisió A

Atlètic Balears, Logroñés, Castellón i Cartagena disputaran l'eliminatòria de campions a partit únic

Un cop coneguda la decisió final de la Federació Espanyola de Futbol pel que fa a com queden les lligues a Segona B i Tercera, el capítol del play-off d’ascens és el següent en encetar-se.

Per desgràcia per la parròquia grana, el Nàstic tanca la temporada 2019/20 a la 14ª posició amb 31 punts, molt lluny de les posicions capdavanteres de la classificació.

Les eliminatòries per decidir quins seran els quatre equips que ascendeixen a Segona A es disputaran en una seu neutral encara per decidir. Els 16 equips que en formaran part són Atlètic Balears, Ibiza, Atlético B, Peña Deportiva, Logroñés, Cultural Leonesa, Bilbao Athletic, Valladolid B, Castellón, Barça B, Sabadell, Cornellà, Cartagena, Marbella, Badajoz i Yeclano.

Els quatre campions es disputaran l’ascens a partit únic

La principal novetat d’enguany serà que els campions de cadascun dels quatre grups s’enfrontaran entre ells a partit únic. Això vol dir que Atlètic Balears, Logroñés, Castellón i Cartagena es troben a només 90 minuts de ser nous equips de la categoria de plata.

Els dos equips que perdin l’eliminatòria tindran una segona possibilitat d’ascens, havent de superar dues eliminatòries a doble partit contra els equips que hagin superat la primera fase.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments