El Consell Superior d’Esports passa la pilota a la Federació, que decidirà com finalitza les competicions

L'ens de Luis Rubiales es pronunciarà de manera definitiva en les properes hores

El Consell Superior d’Esports ha emès aquest dilluns al migdia un comunicat en el que deixa en mans de la Federació Espanyola de Futbol la decisió final sobre si reprèn les competicions de Segona B i Tercera o si les conclou de manera definitiva.

D’aquesta manera serà l’ens dirigit per Luis Rubiales el que prendrà la decisió final, que s’espera que es comuniqui durant els propers dies.

El Nàstic no es veurà afectat per cap de les decisions que es comuniqui. Si així els equips capdavanters que aspiraven a disputar el play-off d’ascens a Segona Divisió A, que resten a l’espera de conèixer el veredicte final.

Foto: Twitter

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments