Joan Soteras, vicepresident de la RFEF: “Juraria que hi haurà play-offs d’ascens”

El sabadellenc assegura que la disputa de les eliminatòries d'ascens són la preferència número 1 a la Federació Espanyola de Futbol

El sabadellenc Joan Soteras, vicepresident de la Federació Espanyola de Futbol i president de la Federació Catalana de Futbol, va deixar entreveure algunes de les possibles decisions que l’ens futbolístic espanyol anunciarà de cara la setmana vinent.

Ho va fer al programa L’hora arlequinada, on va assegurar que “juraria que hi haurà play-off’s d’ascens a Segona A”. Segons Soteras, la disputa de les eliminatòries d’ascens a la categoria de plata del futbol espanyol és la preferència número 1 de la Federació Espanyola.

A més, el vicepresident de la Federació presidida per Luis Rubiales també va donar detalls sobre el possible funcionament del play-off d’ascens; serien eliminatòries a partit únic en camp neutral i es disputarien durant les tres primeres setmanes del mes de juliol.

Soteras també va afirmar que, de cara la temporada vinent, la Segona B passaria a tenir 98 equips participants repartits en cinc grups, fet que aplaçaria per més endavant la creació de la Segona B Pro. També cal tenir en compte que enguany no es produirien descensos ni a la categoria de bronze ni tampoc a Tercera Divisió.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies