La Federació surt al pas per desmentir rumors sobre els hipotètics ascensos i descensos

L'ens assegura que està a l'espera de la decisió del govern espanyol per pronunciar-se

La Federació Espanyola de Futbol va emetre aquest dimecres a la tarda un comunicat a la seva pàgina web oficial per desmentir els rumors que estan apareixent respecte els ascensos i descensos a la Segona Divisió B i Tercera.

L’ens presidit per Luis Rubiales assegura que, a hores d’ara, encara no s’ha pres cap decisió respecte com quedarien finalment les lligues en cas de suspensió. Això també desmenteix els rumors respecte un possible play-off d’ascens i el descens dels equips que al finalitzar la primera volta es trobaven a la zona vermella de la classificació.

La pròpia Federació afirma que resta a l’espera de la decisió del govern espanyol i de les autoritats sanitàries en el cas del coronavirus per pronunciar-se de manera oficial.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies