L’exgrana Luis Suárez brilla a Zaragoza

Suárez, Fali i Salva, tres dels jugadors més destacats d'enguany fora de Tarragona

Luis Suárez és un dels jugadors que va formar part de la plantilla del Nàstic la temporada passada, i dels que més està triomfant aquest curs fora de Tarragona. El davanter està realitzant un any per emmarcar amb el Zaragoza. El gran moment del colombià s’ha vist frenat en sec per la suspensió de la competició a causa de la pandèmia del coronavirus. En 29 partits jugats aquesta temporada (2461 minuts) a Segona Divisió A, l’exgrana ha anotat 17 gols que l’han permès convertir-se en el segon màxim golejador de La Liga Smart Bank, només per darrere d’Stuani.

Suárez, actualment cedit pel Watford anglès, ha sortit més d’un cop ovacionat per La Romareda. És un dels referents del Zaragoza, equip que ocupa la segona posició a la classificació, només un punt per darrere del Cádiz i amb cinc de marge respecte l’Almería. El conjunt aragonès és, juntament amb el Rayo Vallecano, el que menys enfrontaments ha perdut (6).

Fali, Salva i Thioune, titulars amb els seus equips

Rafael Giménez ‘Fali’ també està completant una bona temporada. Va marxar cedit al Cádiz a falta de quatre jornades pel final del curs passat, un cop s’havia confirmat el descens del Nàstic. A l’estiu, el club andalús va fitxar el jugador. Fali ha jugat 23 partits aquesta temporada, 22 com a titular. El Cádiz és el líder de la Segona Divisió A, amb un punt d’avantatge respecte el seu principal perseguidor, el Zaragoza.

Abraham Minero, que va jugar dues temporades amb la samarreta del Nàstic (2017-18 i 2018-19), milita enguany al Racing de Santander a la categoria de plata del futbol espanyol. El lateral esquerre ha participat en 10 partits (9 d’ells començant des de l’inici). El conjunt càntabre és cuer de Segona amb 28 punts.

Un altre futbolista que va marxar el passat estiu de Tarragona és Salva Ferrer. El defensa va fer les maletes cap a Itàlia per incorporar-se a l’Spezia Calcio. Després de dos mesos de competició gairebé inèdit en els onzes inicials de l’equip de la Serie B, Ferrer s’ha convertit en un fix al lateral dret del conjunt italià. El de Martorell, que ho ha jugat gairebé tot des de finals d’octubre, ha aportat a l’equip bones actuacions. Actualment, l’Spezia és cinquè a la classificació, en posicions de play-off d’ascens a la Serie A. El conjunt de la regió de Ligúria només ha perdut tres partits des del mes de novembre.

Ousseynou Thioune vesteix aquest curs la samarreta del Sochaux de la Ligue 2 francesa. El migcampista ha disputat un total de 1752 minuts a la lliga repartits en 21 partits. L’equip francès és catorzè amb 34 punts.

Becerra, Imanol i Djetei, junts a Córdoba

Quatre ex Nàstic han coincidit aquesta temporada al Córdoba. Tres d’ells (Becerra, Djetei i Imanol) van jugar la campanya passada a Tarragona sota les ordres d’Enrique Martín. De fet, l’entrenador navarrès va començar la temporada dirigint el conjunt andalús, però ho va deixar per motius personals a l’octubre. L’altre exgrana que milita al Córdoba és Xavi Molina.

Respecte els tres futbolistes que van jugar el curs passat amb el Nàstic, el porter Isaac Becerra ha estat indiscutible fins al moment sota pals. Ho ha jugat gairebé tot. Mohammed Djetei ha disputat 22 partits com a titular, mentre que Imanol García també ha estat un fix a l’onze (26 jugats, 22 com a titular). L’equip andalús és cinquè al grup 4 de Segona B, a dos punts del play-off d’ascens.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments