L’exgrana Fali es planta: “No tornaré si hi ha risc; si he de deixar el futbol ho faré”

Polèmiques declaracions del valencià als micròfons de la Cadena COPE

Contundents declaracions de l’ex jugador del Nàstic Fali, actualment futbolista del Cádiz de la Segona Divisió A.

El migcampista valencià va generar polèmica aquest passat dilluns als micròfons d’El Partidazo de la COPE, on va assegurar que es nega a tornar a jugar a futbol si existeix un mínim risc de contagi del coronavirus.

“Estem bojos si pretenem jugar a futbol. No tornaré a entrenar ni a jugar si hi ha un mínim risc. I si he de deixar el futbol ho faré”, afirmava.

Fali va donar detalls de les converses que va creuar amb el president del conjunt andalús: “Ell m’estava convençent que estigués tranquil, però no em confirma res. No avantposaré la meva salut i la de la meva família per unes persones que em volen intentar obligar a jugar quan no és una feina essencial. Jo no ajudo a ningú”, sentenciava el que va ser jugador grana en dues etapes (2015/16 i 2017/19).

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments