VÍDEO | Estrena de PortalGranaTV: coronavirus, suspensió de la lliga i la marxa de Viti al Canadà

Primer programa del nou canal que estrenem a YouTube

PortalGrana.cat va estrenar aquest diumenge 19 d’abril del 2020 el seu propi canal a Internet. A través de la popular plataforma de YouTube, un dels web’s de referència per tota la parròquia grana ofereix des d’avui un programa en streaming on diferents col·laboradors exposaran els principals temes d’actualitat grana i compartiran les seves opinions.

Un programa que s’emetrà setmanalment i que vol comptar amb la interacció del seu públic per fer-lo més plural i pròxim.

En aquest primer episodi s’analitza la crisi del coronavirus, com ha afectat al món del futbol i quan s’espera poder reprendre les competicions esportives. Joan Mercadé, Marc Pérez i Gerard Cañellas –redactors de PortalGrana.cat– ens ofereixen la seva visió.

Podeu veure el primer programa a continuació. També trobareu els darrers capítols a la pàgina principal del web.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments