L’agraïment públic de l’ex grana David Bauzá durant la seva etapa a Tarragona

L'alacantí explica el gest que el club va tenir amb ell durant el naixement de la seva filla

El passat dijous, l’ex migcampista David Bauzá, que va militar al primer equip del Nàstic durant les temporades 2008/09 i 2009/10, va publicar a la seva compta personal de Facebook una d’aquelles històries que fins ara no s’havia fet pública durant la seva estada a Tarragona.

En una mostra d’agraïment al club de la Budallera, Bauzá explica que el naixement de la seva filla a la ciutat tarragonina va anar lligat amb problemes de salut. “Va tenir molts problemes al néixer; se li van entollar els pulmons, va tenir dues aturades cardiorespiratòries i no podia respirar per ella mateixa”.

A l’endemà del naixement, el futbolista nascut a Alacant va rebre una trucada del llavors entrenador, César Ferrando. El tècnic es va adreçar al jugador amb les següents paraules: “David, no vindràs convocat. A la vida hi ha coses molt més importants que el futbol, vés a l’hospital a cuidar la teva dona i la teva filla”.

Bauzá explica que el club va anunciar públicament a la premsa que el jugador patia una lleu lesió muscular. També recorda el recolzament que va rebre per part de tots els integrants del primer equip, directiva i aficionats.

En aquest període de confinament el jugador ha volgut agraïr públicament el gest que el Nàstic va tenir amb ell. “Onze anys després, la nostra filla és una nena meravellosa”, conclou.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments