Pol Ballesteros serà el representant grana al torneig de FIFA 20 de la Segona B

La categoria de bronze també organitzarà un torneig virtual

Des del passat diumenge l’estat espanyol viu sota confinament obligatori a causa de la gran propagació del coronavirus, que ja va obligar a suspendre totes les competicions esportives.

Després d’una llarga setmana sense poder sortir de casa, són moltes les iniciatives que s’han creat per matar l’estona. Entre elles es troba el torneig de FIFA que Ibai Llanos va organitzar amb futbolistes de la Primera Divisió, on cada club és dirigit per un futbolista del propi conjunt.

La Segona B no ha volgut ser menys i també ha engegat el seu propi torneig, on Pol Ballesteros serà el representant del Nàstic en una competició on de moment ja han quedat confirmades les participacions de Nàstic, Andorra, Atlético Levante, Badalona, Cornellà, Ebro, Ejea, Espanyol B, Hércules, La Nucía, Llagostera, Lleida Esportiu, Olot, Orihuela, Prat, Sabadell, Valencia Mestalla i Villarreal B.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments