La Federació Espanyola de Futbol no contempla fins al moment adoptar mesures pel coronavirus

Les dues properes jornades a Primera i Segona es jugaran a porta tancada

La Federació Espanyola de Futbol no prendrà mesures –almenys de moment- de cara al risc de contagi pel coronavirus als estadis de Segona B en la jornada que s’ha de disputar aquest proper cap de setmana.

Aquesta seria la posició adoptada des de Las Rozas, després que aquest dimarts al matí s’hagi sabut que la Lliga de Futbol Professional obligarà a jugar les dues properes jornades (Primera i Segona) a porta tancada.

D’aquesta manera, el partit d’aquest proper diumenge al Nou Estadi entre Nàstic i Olot no quedaria afectat de cara al públic. Malgrat això, la Federació segueix minut a minut l’evolució del cas per veure si acaba prenent mesures.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments