Una segona part dolenta condemna al Nàstic (2-0)

Un gol de penal a l'afegit del primer temps ha afectat més del compte als grana, molt inferiors al segon. Fran Miranda ha vist targeta vermella i serà baixa contra l'Olot

Els fantasmes passats del Nàstic s’han tornat a aparèixer al Camilo Cano. Aquell equip que ha vist durant les últimes tres temporades com hi havia partits en els quals mereixien més, aquest diumenge s’hi ha tornat a trobar. Falta d’encert de cara a gol als primers 45 minuts, efectivitat de gairebé el 100% del rival dels grana en les seves ocasions i una desconnexió flagrant al segon temps.

El Nàstic ha vist com una bona primera meitat s’ha troncat en l’últim minut per un penal de Pedro Martín sobre un jugador de La Nucía. Una acció en la qual el local podria estar nominat als Oscar amb clares opcions a guanyar, però que Pedro peca d’inconscient.

Com s’acostuma a dir, els gols que es produeixen entre el minut 40 i 45 són psicològics. Aquells gols que et deixen més tocat que no pas un que arribi en algun altre moment del primer temps. La segona part no ha estat gens bona. Poques ocasions pels grana i un segon gol dels locals en la seva única arribada clara a la porteria de Bernabé.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

Els grana ho han intentat de totes les maneres a la primera part. Amb xuts des de fora de la frontal i amb jugades associatives que no són habituals en equips de Toni Seligrat. Un bon joc, amb transicions ràpides que han acabat amb ocasions. La més clara ha arribat dels peus de Fran Carbia amb un xut que ha aturat Fornés, qui ha deixat la pilota morta dins l’àrea petita que ha aprofitat Pedro Martín. El remat del davanter grana l’ha salvat sota pals un defensa local.

Un error de Pedro Martín condemna al Nàstic

Quan els dos equips ja estaven a punt d’enfilar el camí cap als vestidors ha arribat la jugada que ho ha canviat tot. Una falta lateral dels locals ha provocat que dins de l’àrea, com és habitual, hi hagi agafades i empentes. Una de les agafades ha estat de Pedro Martín, que amb les dues mans ha frenat la trajectòria del rival. L’àrbitre l’ha enganxat i ha senyalat un penal que s’hauria de produir cada jugada a pilota aturada amb centre a l’àrea.

El jugador de La Nucía ho ha venut molt bé. S’ha llençat amb una gran gesticulació per maximitzar una agafada com qualsevol altre. L’encarregat de marcar ha estat Agüero, aprofitant la pilota morta que ha deixat Bernabé a l’àrea, que s’havia parat el llançament del davanter des dels onze metres.

A partir d’aquí, el Nàstic ha pitjat el botó de ‘off’. Desconnexió total dels homes de Toni Seligrat al segon temps, tocats per la manera com els locals s’han avançat. La Nucía, que ha vist com dos jugadors titulars s’han lesionat, ha continuat amb el seu joc que li ha permès seguir imbatut una jornada més a casa. Sense presses i amb tranquil·litat per buscar el gol que sentenciés el partit. Aquest ha arribat a la meitat del segon temps, amb una jugada de contraatac per la banda dreta que ha finalitzat, per segon cop en aquest partit, el pitxitxi de La Nucía, Cristian Fernández ‘Agüero’.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

Un cop més, la banda esquerra de la defensa del Nàstic a la fotografia. Un nou error de marcatge i de velocitat, que ha permès a l’atacant que queia en banda superar amb molta facilitat a Javi Bonilla. Una nova acció que afecta al lateral grana i que posa de manifest la urgència de buscar alternatives per aquell costat.

Lúnica cosa positiva al segon temps ha estat la tornada de Brugui, que ha dirigit un parell d’ocasions posteriors al segon gol local que no han acabat en gol per ben poc. Ha tocat patir un d’aquells dies que no entra absolutament res i que qualsevol ocasió, per clara que sembli, acaba a la segona graderia o, en el cas del Camilo Cano, a la pista d’atletisme.

L’escabetxina al Nàstic s’ha acabat amb la segona targeta groga a Fran Miranda. A cinc minuts pel final, l’àrbitre, que notava com les cartolines li cremaven dins de la butxaca de la seva samarreta, ha expulsat a Fran Miranda quan ha tallat una ocasió de gol clara pels locals. Segona targeta poc protestada pel migcentre, que no hi serà contra l’Olot el pròxim cap de setmana.

Un partit que es torna a presentar com vital. El Nàstic porta flirtejant amb el descens des de fa més de quatre jornades. Quan semblava que ens podíem marxar de la zona perillosa, ara sembla que hi estem més a prop. I encara gràcies que la jornada acompanya, que si no, el Nàstic estaria amb l’aigua arribant-li al coll. O potser ja li arriba.

FITXA TÈCNICA

La Nucía: Oscar Fornés; Hermosa, Monreal (Jose Mas, min. 54), Neftali, Óscar Prats; Juanan, Fran Moreno, Cabezas, Fofo (Morgado, min. 35), Agüero; Titi (Perales, min. 71)

Gimnàstic: Bernabé Barragán; Albarrán, Juan Rodríguez (Fausto Tienza, min. 83), Jesús Rueda, Javi Bonilla; Javi Márquez, Fran Miranda, Fran Carbia (Brugui, min. 63), Pol Ballesteros (Amang, min. 69); Pedro, Oliva

Àrbitre: Sergio Usón Rosel Amonestats: pels locals, Agüero (min. 25), Juanan (min. 59), Morgado, (min. 66), Oscar Prats (min. 73), Fran Moreno (min. 90 + 3); pels visitants, Fran Miranda (min. 21), Fran Carbia (min. 42), Bonilla (min. 44), Pedro (min. 45), Javi Márquez (min. 83), Fran Miranda (min. 85), tarjeta vermella a Fran Miranda (min. 85)

Resultat: 2-0 Gols: 1-0, Agüero (p) (min. 45); 2-0, Agüero (min. 68)

Incidències: Partit corresponent a la jornada 28 del Campionat de Segona Divisió B disputat al Estadi Olímpic Camilo Cano.

També et pot interessar...

1 COMENTARI

  1. Crec que la lectura del partit, en cap cas es pot fer sense tenir en compte l’actuació del colegiat que va treure als jugadors mentalment del partit. No crec que l’equip estigui tan malament com diu la clssificació

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies