L’1×1 de La Nucía-Nàstic

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 28 del campionat de Segona Divisió B.

Bernabé Barragán (6): Superat. Va encaixar dos gols en un partit on el seu equip va meréixer molt més. Va estar molt desafortunat en el penal encaixat.

Carlos Albarrán (6): Actiu. Va apropar-se una mica més a l’area rival sense arribar a acabar de verticalitzar més. 

Jesús Rueda (6): Correcte. Bon partit sense complicacions el del central grana que va ser superior al davanter local.

Juan Rodríguez (6): Segur. Gens exigit pels adversaris. Expeditiu en el joc aeri. 

Javi Bonilla (4): Tou. Va tornar a exhibir la seva feblesa quan l’encaren.

Fran Miranda (4): Lligat. La groga que va veure a l’inici del matx el va condicionar en excés. Va acabar expulsat i es perdrà el pròxim partit. 

Javi Márquez (7): Líder. Vol la pilota i s’ofereix contínuament per donar solucions a les fases de joc més espeses del Nàstic.

Fran Carbia (4): Desaparegut. Malgrat realitzar un treball de desgast innegable i gaudir d’una bona ocasió a la primera meitat, el de Sant Pere i Sant Pau anà a menys.

Pol Ballesteros (5): Ambigu. No sap finalitzar les jugades i li costa entendre què requereix el seu equip.  

Gerard Oliva (6): Nàufrag. No va trobar cap espai que li permetés perforar la porteria rival. Necessita amplitut per les bandes.

Pedro Martín (4): Infantil. Va ajudar a l’àrbitre a assenyalar un penal innecessari que condicionà la resta de l’encontre.

Brugui (5): Fos. La manca de ritme competitiu li va passar factura. Té una setmana per posar-se a to ja que amb tota seguretat serà titular davant l’Olot.

Thomas Amang (5): Obtús. Malgrat pressionar amb insistència, l’africà es complica la vida desplaçant-se a zones del camp saturades de futbolistes. Dona aire als seus però ha de moure’s amb més intel·ligència.

Fausto Tienza (-) No va tenir temps a demostrar res.

Toni Seligrat (6): Desencisat. Bon partit on el penal, el desencert dels seus de cara a porteria, i la dèria de l’àrbitre amb les targetes va acabar per decantar la balança a favor dels locals en un matx on el Nàstic va meréixer la victòria.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments