Brugui, Pol Prats i Fran Miranda, principals novetats a la convocatòria

Seligrat s'emporta 18 jugadors cap a terres alacantines

El Gimnàstic de Tarragona afrontarà el partit al camp de La Nucía amb dues novetats a la zona atacant. Roger Brugué ‘Brugui’ i Pol Prats han superat les seves respectives lesions i ja estan a disposició del tècnic Toni Seligrat.

Per altra banda també torna a la convocatòria Fran Miranda, que es va perdre el darrer partit per sanció (acumulació d’amonestacions). Qui no figura a la llista de 18 convocats és Jonathan Pereira. David Goldar continua lesionat i tampoc jugarà a La Nucía.

La convocatòria per al duel a l’estadi Camilo Cano la formen: Bernabé, Cheikh, Bonilla, Juan Rodríguez, Rueda, Albarrán, Pol Domingo, Tienza, Javi Márquez, Fran Carbià, Roger Brugué, Fran Miranda, Pol Ballesteros, Ferran Giner, Pol Prats, Gerard Oliva, Pedro Martín i Amang.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments