L’1×1 del Nàstic-Valencia Mestalla

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 27 del campionat de Segona Divisió B.

Bernabé Barragán (5): Espectador. Gens exigit durant el partit, l’andalús tingué la sort que els davanters rivals no tenien afinada la punteria.

Carlos Albarrán (5): Ambigu. Tot i no desbordar pel seu cantó, el lateral del Nàstic va fer acte de presència en nombroses ocasions trepitjant la zona de perill rival.

Pol Domingo (8): Decisiu. Fou el millor del seu equip en tasques defensives exercint de mur infranquejable. Va acabar el partit fos. Ha d’atrevir-se més amb l’esfèrica als peus.

Juan Rodríguez (6): Correcte. Pateix davant adversaris mòbils però ha minimitzat els seus errors.

Javi Bonilla (5): Tou. Decisiu a pilota aturada però massa feble en tasques defensives.

Jesús Rueda (7): Subtil. Bon esforç a l’hora de pressionar atrevint-se fins i tot a jugar la pilota arran de terra. Malgrat ser un central a l’ús no va desentonar en una posició que no és la seva.

Javi Márquez (7): Renascut. Tot un oasi en el poc joc ofert pels granes. Vol la pilota i exercir de líder. Va acabar el partit sense energia.

Fran Carbia (5): Lluitador. Fa mal actuant com un fals segona punt i apareixent a l’espai. No té sort de cara a porta.

Pol Ballesteros (5): Obtús. Malgrat ser el jugador més desequilibrant de l’equip la seva presa de decisions el penalitza. 

Gerard Oliva (7): Lent. Actua de forma notable com a home objectiu tot i que davant els valencianistes va mostrar-se lent a l’hora de decidir a qui passar la pilota.

Thomas Amang (5): Perdut. Vol agradar i ser útil però surt massa sovint de la seva posició entrant en conflicte amb altres posicions del camp. 

Ferran Giner (5): Útil. Sembla haver perdut velocitat però en tot moment es mostra ficat en el partit i no perd la posició.

Pedro Martín (6): Accelerat. Va entrar al camp com un cohet i en pocs minuts va demostrar que és un jugador solidari. Si el físic l’acompanya no trigarà en perforar la porteria rival.

Fausto Tienza (6): Veterà. L’experiència és un grau i el “8” grana ho demostrà un cop més. Sap què necessita l’equip en tot moment.

Toni Seligrat (6): Afortunat. La manca de punteria rival i el gol de Rueda en el descompte no ha de fer oblidar que el partit dels seus no es mereixia probablement la victòria. Ha de millorar certs aspectes a l’hora d’atacar els punts febles rivals.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments