Tornem a la vora del foc

Val que l’equip fa una altra pinta i que ara competim els partits i tot el que vulgueu, però com podem deixar escapar un punt al darrer segon? En una jugada a pilota parada, on et remata un paio sol com un mussol, amb el que ens estem jugant! Casum l’olla! Estem a dimecres i encara arrossego l’emprenyamenta, què voleu que us digui.

Del partit em va agradar l’arrancada del Nàstic, molt similar a l’inici de partit del dia del Cornellà. Tenim la sort de rascar un penal a favor que Bonilla no falla, i després arriba tot un clàssic d’aquesta temporada: el gol en pròpia porta ( ja he perdut el compte de quants ens n’hem fet). Aquesta vegada l’agraciat amb el premi és Albarrán. Gol no, golàs. Que després de donar-li de cap a la pilota, aquesta fa una paràbola de traca i mocador, fent inútil l’estirada de Bernabé. Olé tu!

Aquí arriben els minuts de desconnexió grana i ràpidament ens claven el segon, i quan semblava que ens podia caure la del pop, amb un Castàlia embogit, arriba el gol des del mig del camp de Javi Márquez, que ens deixa a tots amb la boca oberta i flipant en coloraines. Mare de Déu, quin gol!

La segona part, tot i tenir alguna oportunitat, va ser de clar domini castellonenc i de no ser per les bones aturades de Bernabé (que ens van aguantar dins del partit) podíem haver patit una derrota molt més clara. Però el que comentava a l’inici de la columna: fotem tota la feina en orris a la darrera jugada del partit, quan havíem d’estar en tensió màxima. Va i la defensem de punyetera pena: gol del Castellón, nova derrota i cap a Tarragona que fa pujada.

En fi, una jornada sense sumar i trenquem la ratxa de no perdre que portàvem, que al ser de forces empats, tornem a tenir la zona de descens enganxada al cul.

Destacar del partit les bones aturades de Bernabé, que Miranda va patir molt per tapar la zona de Márquez, que a les bandes tenim un seriós problema a l’hora de defensar (els extrems del Castellón entraven i centràvem amb una facilitat que feia por) i la davantera grana (que a Preferent l’anomenen el Dúo Sacapuntas) amb Oliva i Pereira, que tot i la lluita que van presentar, zero gols.

El tema de que Pol Ballesteros surti com a revulsiu (on crec que li trèiem més profit) i no de titular ho deixo ja com una reivindicació inútil, una guerra perduda.

No vull semblar negatiu però a vegades pequem massa del joc Amarrategui a les segones parts i al final ho acabem pagant; ens va passar a Orihuela, Cornellà i Castàlia, que em vinguin al cap ara mateix.

En fi, ara ja és hora d’anar pensant en el pròxim partit davant el Valencia Mestalla, que aquí tothom dóna per fet que guanyarem (a les típiques porres he vist fins i tot golejades), però anem amb compte, que a mi aquests partits davant filials em fan més por que una pedregada. Són partits trampa, i tot-hi que els tenim darrere nostre a la classificació serà un partit força complicat. Tant de bo recuperem algun efectiu com Tienza o Martín, però ja us dic: del filial taronja no me’n refio ni un pèl.

El Valencia Mestalla porta una derrota i quatre empats seguits en les darreres cinc jornades. En aquest equip ens trobarem a l’ex grana Pol Valentín, que va marxar enguany al mercat d’hivern i que fins ara ho ha jugat tot.

Haurem d’estar molt al lloro amb el seu killer, el català Jordi Sánchez, que juga cedit pel Numancia i que porta vuit gols al sarró. I un altre que m’agrada força és l’ex del Sant Andreu, Alfred Planas, que juga cedit per l’Alcorcón.

En fi família, deixem-nos de ximpleries i anem per feina, que com ens encantem tornem al pou en un tres i no res. Una victòria diumenge ens donaria un xic de vida.

Vinga! Ens veiem la setmana vinent. Una abraçada a tots i a totes. Fins al final, força Nàstic!

Jaume, nastiquer de comarques

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments