Daisuke Suzuki fa història al Japó de la mà del VAR

L'ex del Nàstic té el dubtós honor d'haver comès el primer penal assenyalat pel VAR a la lliga japonesa

L’excentral del Gimnàstic de Tarragona Daisuke Suzuki ha entrat aquest divendres al migdia al llibre d’història de la JLeague 1 (Primera divisió de futbol japonès).

El futbolista nipó actualment a les files de l’Urawa Red Diamonds s’enfrontava aquest mateix divendres al Shonan Bellmare en el primer partit del campionat de lliga del país del Sol Naixent. Corria el minut 67 de partit amb empat a dos al marcador quan l’ex del Nàstic cometia una errada infantil tocant la pilota amb les mans dins la seva pròpia àrea evitant d’aquesta manera que la pilota sortís per la línia de fons. La jugada continuà amb un contraatac fallit pels Urawa Red Diamonds. L’àrbitre aprofità la següent pausa per revisar les imatges i amb l’ajuda del VAR decretà el que s’ha convertit en el primer penal assenyalat amb l’ajuda de la tecnologia a l’història de la lliga japonesa. Val a dir que el VAR ha entrat en vigor aquesta mateixa temporada. El llançament l’ha errat el noruec d’origen marroquí Tarik Elyounoussi qui ha desaprofitat l’ocasió per avançar als seus enfront els flamants finalistes de la Champions League asiàtica.

El partit ha acabat finalment en un ajustat 2-3 després que Takahiro Sekine culminés una bonica jugada individual col·locant la pilota al fons de la xarxa defensada pel porter local.

Cal destacar que els dos gols del Shonan Bellmare han estat precedits de dues errades de Daisuke Suzuki a l’hora de refusar dues pilotes a l’àrea penjades per Toichi Suzuki.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments