Velocitat de salvació

Els supersticiosos ja teniu on agafar-vos: des de que hem estrenat nova samarreta (abans del partit d’Orihuela), l’equip en lliga continua invicte; deu ser veritat això de què les samarretes amb coll ens duen mala sort i ens condueixen a un descens segur. 7 partits, 2 victòries i 5 empats.

La velocitat de creuer en aquest tram és d’1’5 punts per encontre, i tenint en compte que en portem 28 a falta de 13 jornades per acabar la lliga, i que amb 45 punts es salvarien tots els equips des de 2010, ens falten 17 punts per aconseguir aquest objectiu, és a dir, 1,30 punts per partit, mitjana que de seguir el ritme dels últims 7 partits superaríem.

Si ho comparem amb l’inici de temporada ens podem donar per satisfets: 7 partits imbatuts era una fita impensable per qualsevol nastiquer. La solidesa que Seligrat i els nous fitxatges han donat a l’equip ens ha fet molt de bé, sobretot moral i mentalment, encara que sigui a costa de sacrificar una mica l’atac, però tampoc hem d’enganyar-nos, no serà gens fàcil aconseguir l’objectiu mínim, no tenim gaire marge d’error, sumar sempre és bo, però fent-ho sempre d’un punt en un, corres el risc de no arribar a temps.

De vegades, sobretot a casa, penso que hem de fer alguna cosa més en atac, el premi d’una victòria equival a tres partits empatant, val la pena intentar-ho, sense ser suïcida, i només quan es vegi realment viable, però ho hem de provar, aquesta ambició extra és l’únic que trobo a faltar en Seligrat, per la resta em sembla un gran entrenador.

Tinc clar que a l’únic que podem aspirar és a salvar-nos, objectiu molt pobre tenint en compte les aspiracions inicials, però ens hem d’adaptar i utilitzar aquesta temporada per establir les bases de l’equip de la temporada vinent, on sí hem d’intentar l’assalt a Segona Divisió.

Mantenir el bloc dels més vàlids i implicats ha de ser la prioritat, a partir d’aquí donar continuïtat al míster i incorporar també jugadors creatius que ens permetin donar aquest salt més ofensiu que es troba a faltar, però això ja serà la temporada següent, ara toca salvar-se matemàticament. Us ho diu un boig pel Nàstic.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments