Velocitat de salvació

Els supersticiosos ja teniu on agafar-vos: des de que hem estrenat nova samarreta (abans del partit d’Orihuela), l’equip en lliga continua invicte; deu ser veritat això de què les samarretes amb coll ens duen mala sort i ens condueixen a un descens segur. 7 partits, 2 victòries i 5 empats.

La velocitat de creuer en aquest tram és d’1’5 punts per encontre, i tenint en compte que en portem 28 a falta de 13 jornades per acabar la lliga, i que amb 45 punts es salvarien tots els equips des de 2010, ens falten 17 punts per aconseguir aquest objectiu, és a dir, 1,30 punts per partit, mitjana que de seguir el ritme dels últims 7 partits superaríem.

Si ho comparem amb l’inici de temporada ens podem donar per satisfets: 7 partits imbatuts era una fita impensable per qualsevol nastiquer. La solidesa que Seligrat i els nous fitxatges han donat a l’equip ens ha fet molt de bé, sobretot moral i mentalment, encara que sigui a costa de sacrificar una mica l’atac, però tampoc hem d’enganyar-nos, no serà gens fàcil aconseguir l’objectiu mínim, no tenim gaire marge d’error, sumar sempre és bo, però fent-ho sempre d’un punt en un, corres el risc de no arribar a temps.

De vegades, sobretot a casa, penso que hem de fer alguna cosa més en atac, el premi d’una victòria equival a tres partits empatant, val la pena intentar-ho, sense ser suïcida, i només quan es vegi realment viable, però ho hem de provar, aquesta ambició extra és l’únic que trobo a faltar en Seligrat, per la resta em sembla un gran entrenador.

Tinc clar que a l’únic que podem aspirar és a salvar-nos, objectiu molt pobre tenint en compte les aspiracions inicials, però ens hem d’adaptar i utilitzar aquesta temporada per establir les bases de l’equip de la temporada vinent, on sí hem d’intentar l’assalt a Segona Divisió.

Mantenir el bloc dels més vàlids i implicats ha de ser la prioritat, a partir d’aquí donar continuïtat al míster i incorporar també jugadors creatius que ens permetin donar aquest salt més ofensiu que es troba a faltar, però això ja serà la temporada següent, ara toca salvar-se matemàticament. Us ho diu un boig pel Nàstic.

Comentaris

avatar

Més notícies

Roger Brugué es posa a la pell d’un ‘speaker’ i presenta una original alineació

El confinament obligatori pel coronavirus al que està sent sotmès tota la població de l'estat espanyol està mostrant la versió més creativa de moltes...

La competició domèstica, suspesa i sense data de reanudació prevista

Aquest dilluns al matí la Lliga de Futbol Professional i la Federació Espanyola de Futbol han emès un comunicat conjunt en el que s'explica...

Pol Ballesteros serà el representant grana al torneig de FIFA 20 de la Segona B

Des del passat diumenge l'estat espanyol viu sota confinament obligatori a causa de la gran propagació del coronavirus, que ja va obligar a suspendre...

VÍDEO | Primer pas per al retorn a 2ª Divisió A 22 anys després (Nàstic 3-1 Cádiz)

La temporada 2000/2001, el Nàstic de Tarragona aconsegueix l'ascens a la categoria de plata després de quedar en segon lloc a la classificació. En...

El primer equip suspèn els entrenaments fins a nou avís pel coronavirus

La mesura que molts clubs arreu de l'estat espanyol i d'Europa han pres arran de la propagació del coronavirus també ha obligat al Nàstic...
P