L’1×1 del Nàstic-Lleida Esportiu

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 25 del campionat de Segona Divisió B.

Bernabé Barragán (6): EspectadorEl porter del Nàstic va haver d’intervenir poc durant l’encontre. Va encaixar un gol imparable.

Carlos Albarrán (5): Combatiu. Va poder aportar més en atac tot i que a vegades va voler conduir en excès.

Jesús Rueda (8): Soldat. El nou defensa grana aporta veterania i saber estar a la rereguarda tarragonina. No es complica gens amb l’esfèrica als peus.

Juan Rodríguez (8): Ascendent. Fa bona parella amb Jessús Rueda, el qual li aporta seguretat. Està vivint el seu millor moment com a futbolista del Club Gimnàstic.

Javi Bonilla (6): Tou. El “3” grana pateix en excès en les lluites cos a cos.

Fran Miranda (8): Líder. Nou partit pràcticament impecable de l’ex de l’Hércules. Es va atrevir a superar adversaris en conducció. Es perdrà el pròxim partit per sanció.

Fausto Tienza (7): Omnipresent. Va notar la falta de minuts tot i que va aparèixer per tot el camp.

Fran Carbia (6): Lluitador. Va tenir la victòria a les botes però la sort no li somrigué. Va mostrar-se actiu i solidari sense la pilota.

Gerard Oliva (7): Puntal. El de Riudecanyes va demostrar un cop més que es troba en un estat de forma esplèndid. Li faltà el gol per arrodonir un partit més que bo.

Jonathan Pereira (5): Tímid. Sap llegir molt bé el partit però li manca la confiança necessària per ser més incisiu en atac.

Pol Ballesteros (6): Intermitent. És dels pocs de la plantilla capaç de desequilibrar però li manca més insistència a l’hora d’atacar els espais.

David Goldar (5): Lesionat. No va trobar el seu lloc durant els minuts que va disputar. Es va fer mal en una acció de disputa aèrea.

Thomas Amang (4): Decepcionant. L’expectació generada pels seus dos gols a la Copa s’ha difuminat a passos de gegant. Peca d’excès de conducció.

Pol Domingo (6): Expeditiu. Malgrat trepitjar durant pocs minuts la gespa del Nou Estadi, el jove defensor va demostrar estar més que capacitat per ser membre actiu del primer equip.

Toni Seligrat (6): Neguitós. La manca de punteria i la poca verticalitat de l’equip en certes accions del partit no van permetre un resultat millor. Va veure’s superat al mig del camp durant la primera part pel plantejament del seu homòleg. 

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments