Més que tres punts

Un Nàstic en clara línia ascendent buscarà la tercera victòria consecutiva al Nou Estadi

El Lleida Esportiu serà el pròxim rival del Nàstic. Els de la Terra Ferma visitaran diumenge a les 12h el Nou Estadi de Tarragona en un encontre on els homes de Toni Seligrat lluitaran per obtenir la tercera victòria consecutiva al seu estadi.

El dubte de Goldar i la motivació de Martín

Per aquest duel el tècnic dels tarragonins tornarà a comptar amb David Goldar, un cop aquest ha complert el partit de sanció per acumulació de targetes. Caldrà esperar fins a darrera hora per veure si el gallec serà a l’onze titular o veurà el partit des de la banqueta. En cas d’aparèixer d’inici, Juan Rodríguez o Fausto Tienza podrien ser els sacrificats. Pol Domingo tornarà a ser suplent ja que amb tota probabilitat Pol Ballesteros trepitjarà d’inici l’herba del Nou Estadi.

Qui segur serà a l’equip inicial serà Pedro Martín, que s’enfrontarà novament al seu exequip, essent la primera vegada des que el davanter grana va denunciar a l’entitat lleidatana per uns possibles impagaments. Serà un partit especial pel futbolista del Club Gimnàstic, i és que el partit de la primera volta fou un autèntic malson pel malagueny, que va haver de patir xiulets i esbroncada de la graderia del Camp d’Esports cada vegada que aquest tocava l’esfèrica.

Javi Márquez, Brugui, Pol Prats i Javi Ribelles seran baixa per lesió. Lolo Pla queda descartat pel partit al no tenir fitxa federativa. Per la seva part, Thomas Amang amb molèsties serà dubte fins a última hora. D’aquesta manera un possible onze del Nàstic seria el format per Bernabé Barragán, Carlos Albarrán, Juan Rodríguez, Jesús Rueda, Javi Bonilla, David Goldar, Fran Miranda, Pol Ballesteros, Fran Carbia, Gerard Oliva i Pedro Martín.

Un rival inestable

El rival dels granes, el Lleida Esportiu es troba actualment situat a la sisena posició de la taula amb 38 punts. Els de la Terra Ferma estan vivint una temporada ja típica seva a la Segona Divisió B. Els lleidatans acostumen a començar molt bé el campionat per anar a poc a poc desunflant-se a mesura que avança la competició. Una victòria, dos empats i una derrota en els darrers quatre partits és el bagatge  de l’últim mes dels homes dirigits per Molo, el qual recupera a Éder Díez pel desplaçament a Tarragona. Un possible onze lleidatà seria el format per Pau Torres, Joan Oriol, Trilles, Simic i Ruiz, Luso Delgado, Molinero, Marc Martínez, Chemi, Liberto i Éder Díez.

Comentaris

avatar

Més notícies

L’Ajuntament de Tarragona aprova el pla urbà que modificarà l’entorn del Nou Estadi

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Tarragona va aprovar aquest passat dijous el Pla de Millora Urbana 34, que canviarà per complet...

VÍDEO | Reviu el darrer precedent dels granes al Nou Castàlia contra el Castellón

Deu anys després el Nàstic torna aquest proper diumenge (17h) al Nou Castàlia, on un Castellón que ocupa la tercera posició a la lliga...

Jonathan Pereira: “Volem i podem fer un partit bo per demostrar que estem en millora”

Jonathan Pereira va atendre aquest passat dijous als mitjans locals a la zona mixta del Nou Estadi després de l'entrenament del primer equip. El davanter...

Daisuke Suzuki fa història al Japó de la mà del VAR

L'excentral del Gimnàstic de Tarragona Daisuke Suzuki ha entrat aquest divendres al migdia al llibre d'història de la JLeague 1 (Primera divisió de futbol...

Óscar Sanz apunta al mig del camp en el cas que Javi Márquez no arribés a temps

Toni Seligrat haurà de refer aquest proper diumenge en la visita al Nou Castàlia l'onze inicial del Nàstic. El tècnic valencià haurà de fer malabars...
P