Els ebrencs declinen l’opció de disputar el matx solidari entre La Cava i Barça al Nou Estadi

El conjunt blaugrana accepta jugar amb un 80% de jugadors del primer equip

Els habitants de les Terres de l’Ebre declinarien, pel moment, l’oferta del Nàstic a La Cava per disputar el matx solidari que el conjunt ebrenc ha de disputar contra el Barça al Nou Estadi de Tarragona.

Aquest partit, que ha de servir per recaptar fons per les enormes afectacions que el temporal Gloria va provocar al Delta durant aquest passat mes de gener, encara no té ni dia ni horari confirmat.

En una enquesta realitzada a EbreDigital, el 65% dels 366 vots recollits (fins aquest divendres al matí) es mostren contraris a desplaçar el partit a Tarragona. Per contra, un 35% acceptarien la proposta del conjunt grana, que al·lega que el Nou Estadi és el recinte esportiu de major capacitat de la província, la qual cosa permetria obtenir més ingressos en taquillatge.

Foto: EbreDigital

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments