Mitjana anglesa

Un sí però no. Em va agradar molt l’actitud de sortida del Nàstic, la millor des de que vam començar la temporada: forta pressió i no deixant pensar gaire al Cornellà, d’aquelles demostrant que anàvem a pel partit.

Ja sabíem tots d’antuvi que on generava més perill el Cornellà era a pilota aturada i sobretot als còrners, on són uns veritables mestres. Calia estar molt al lloro en aquests tipus de jugada, però ves per on, minut 17 i arriba el gol d’en ‘metralleta’ Oliva, el qual per cert ens va tenir a tota l’afició patint a cada dribbling que va fer abans d’enviar la pilota al fons de la xarxa. Gol que ve d’una jugada boníssima de Pedro Martín, tot sigui dit, que segueix sense marcar però almenys les seves assistències ens donen punts d’or.

Mitja part. 0-1 amb bones sensacions i cares de satisfacció a la parròquia grana desplaçada a Cornellà. Però arriba una d’aquelles situacions que semblava havíem oblidat a les darreres jornades, com era la dels gols amb llacet. Penjada típica dins l’àrea, Bernabé que dubta; surto, no surto (un porter en una jugada com aquesta ha de sortir amb un parell i embarrancar amb tot el que es posi pel davant)…la defensa que s’encanta i no treu la pilota amb contundència, rebot per aquí, per allà…i au! Gol del Cornellà i a patir que toca.

Una llàstima ja que, el Nàstic, tot i ser dominat en gran part durant la segona, s’estava defensant força bé i el Cornellà no generava un perill d’aquells angoixant. Més aviat donava la sensació que en alguna contra els hi podríem fer mal, però res; al final empat a u i cap a casa. Seguim aquesta ratxa d’empatar fora i guanyar al Nou Estadi, l’anomenada mitjana anglesa que caldrà rematar davant d’un complicat Lleida Esportiu el proper diumenge.

Tot i això la sensació en sortir del camp municipal de Cornellà era la d’haver perdut dos punts. Si mirem el costat positiu, sisena jornada sense perdre, fet que no està gens malament. Tant de bo haguéssim començat la lliga així, ara ja fem tard, casum l’olla!

Destacar el bon debut de Fausto Tienza. Ja comentava la gent que el coneixia que era un bon element, però ep! Si els centrals han de ser Rueda i Rodríguez i al mig del camp amb un Fran Miranda intocable i la variable Tienza o Márquez segons el partit, on jugarà Goldar? Veurem com fa l’encaix de peces Seligrat.

Destacar també una jornada més el gran partit de Pol Domingo, que el posis de central o de lateral està complint cada vegada amb escreix.

Per cert, un fet que em va semblar curiós i del que ningú va fer esment va ser veure jugar amb sabatilles multitac a Fran Miranda. La primera vegada que ho veig en un partit d’aquest nivell.

Diumenge es presenta un partit calentet. Els que ho vam viure a Lleida recordem els gestos del porter lleidatà en acabar el partit, que de ben segur li recordaran els seguidors granes. A Pedro Martín tampoc el van rebre bé allà, i per a més inri fa un dies va denunciar al club de la terra ferma per impagament. A tot això suma-li que segurament baixarà, com ja és costum, força gent des de Lleida, així que l’ambient està assegurat.

Cal destacar al cambrilenc Joan Oriol, ex de la cantera grana, i al migcampista Marc Martínez, ex Nàstic, com a jugadors més coneguts per la nostra afició.
Caldrà anar molt al lloro amb el davanter Eder, se’ns dubte el jugador més perillós de cara a barraca.

El Lleida en els darrers cinc partits porta dues victòries, dos empats i una derrota, i està a la sisena posició, tot just per darrere del Cornellà i a tres puntets dels llocs de play-off.

En fi, nosaltres a la nostra que és sumar els tres punts i allunyar-nos d’una vegada de la zona perillosa, seguint amb aquesta bona ratxa de partits sense perdre. No serà un partit fàcil, però les sensacions no tenen res a veure amb les de la primera volta.

Per cert, algú sap com segueix Amang? I Lolo Plá? Algú ha preguntat per Viti? Misteris sense resoldre…

Apa família, fins el proper dimecres. Una abraçada a tots i a totes. Fins al final, força Nàstic!

Jaume, nastiquer de comarques

Comentaris

avatar

Més notícies

Roger Brugué es posa a la pell d’un ‘speaker’ i presenta una original alineació

El confinament obligatori pel coronavirus al que està sent sotmès tota la població de l'estat espanyol està mostrant la versió més creativa de moltes...

La competició domèstica, suspesa i sense data de reanudació prevista

Aquest dilluns al matí la Lliga de Futbol Professional i la Federació Espanyola de Futbol han emès un comunicat conjunt en el que s'explica...

Pol Ballesteros serà el representant grana al torneig de FIFA 20 de la Segona B

Des del passat diumenge l'estat espanyol viu sota confinament obligatori a causa de la gran propagació del coronavirus, que ja va obligar a suspendre...

VÍDEO | Primer pas per al retorn a 2ª Divisió A 22 anys després (Nàstic 3-1 Cádiz)

La temporada 2000/2001, el Nàstic de Tarragona aconsegueix l'ascens a la categoria de plata després de quedar en segon lloc a la classificació. En...

El primer equip suspèn els entrenaments fins a nou avís pel coronavirus

La mesura que molts clubs arreu de l'estat espanyol i d'Europa han pres arran de la propagació del coronavirus també ha obligat al Nàstic...
P