Una única victòria en els últims cinc partits contra el Lleida Esportiu

El conjunt del Segrià es va imposar per la mínima al partit de la primera volta

Des de la dissolució de la Unió Esportiva Lleida l’any 2011, els grana només han aconseguit guanyar un partit dels cinc que han disputat contra els del Segrià. Va ser l’1 de març del 2015 al Nou Estadi, quan l’equip entrenat per Vicente Moreno va guanyar per la mínima amb un gol de Pablo Marí.

L’altre precedent del Lleida com a visitant a Tarragona va ser a la temporada 13/14, amb un marcador final favorable als blaus per 1-2.

La situació a la classificació respecte l’última victòria del Nàstic davant els blaus, a la temporada 2014/15, és molt diferent. Actualment els dos conjunts mantenen una distància d’onze punts a la classificació, amb objectius totalment diferents. Els homes de Gustavo Siviero lluiten per entrar a la zona de promoció d’ascens a Segona Divisió.

Els dos precedents entre Nàstic i Lleida Esportiu a Tarragona

  • 2013/14 (2ª Divisió B): 1-2
  • 2014/15 (2ª Divisió B): 1-0
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments