El Juvenil A suma un punt de prestigi contra el Zaragoza

El Juvenil A del Nàstic de Tarragona va aconseguir un empat de prestigi davant el Real Zaragoza, segon classificat, en el partit disputat el passat dissabte a l’annex del Nou Estadi, corresponent a la 21a jornada del Grup III de la Divisió d’Honor. El torrenc Marc Álvarez, que ja havia marcat un gol al conjunt aragonès en el partit de la primera volta (4-2), va posar per davant als grana amb un remat des de la frontal de l’àrea poc abans d’arribar al descans.

El capità és un dels jugadors més importants de l’equip en el present curs. Tot i els diferents problemes físics que ha patit en diverses ocasions, és el segon màxim golejador amb 6 gols, només per darrere del pitxitxi Òscar Romero, que ha anotat 8 dianes. El remat és una de les seves qualitats més preuades, com poden assegurar els aragonesos.

El Zaragoza, però, necessitava remuntar el partit i va sortir més endollat en la segona part, fins que va trobar el gol de l’empat en una acció  a pilota aturada. Luis Carbonell va servir un lliure directe perquè Iván Azón, en el segon pal, pentinés la pilota al primer, on Diego Marín només va haver d’empènyer-la amb el cap.

L’empat manté al Nàstic 7è amb 29 punts, amb set de marge respecte a les places de descens. Per davant té al Girona amb 31 punts i a la Damm, el seu pròxim rival, amb 34. Els grana visitaran al conjunt cerveser amb l’objectiu d’escurçar la diferència que els separa per seguir optant a la zona noble de la taula.

El partit es disputarà aquest dissabte, a les 12.00 h, al Camp de Futbol Municipal d’Horta, i es podrà seguir en directe per Esport 3.

Comentaris

avatar

Més notícies

L’Ajuntament de Tarragona aprova el pla urbà que modificarà l’entorn del Nou Estadi

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Tarragona va aprovar aquest passat dijous el Pla de Millora Urbana 34, que canviarà per complet...

VÍDEO | Reviu el darrer precedent dels granes al Nou Castàlia contra el Castellón

Deu anys després el Nàstic torna aquest proper diumenge (17h) al Nou Castàlia, on un Castellón que ocupa la tercera posició a la lliga...

Jonathan Pereira: “Volem i podem fer un partit bo per demostrar que estem en millora”

Jonathan Pereira va atendre aquest passat dijous als mitjans locals a la zona mixta del Nou Estadi després de l'entrenament del primer equip. El davanter...

Daisuke Suzuki fa història al Japó de la mà del VAR

L'excentral del Gimnàstic de Tarragona Daisuke Suzuki ha entrat aquest divendres al migdia al llibre d'història de la JLeague 1 (Primera divisió de futbol...

Óscar Sanz apunta al mig del camp en el cas que Javi Márquez no arribés a temps

Toni Seligrat haurà de refer aquest proper diumenge en la visita al Nou Castàlia l'onze inicial del Nàstic. El tècnic valencià haurà de fer malabars...
P