El club posa el Nou Estadi a disposició de La Cava i Barça

Per disputar-hi el partit benèfic pels damnificats del temporal Gloria

El Nàstic va oferir aquest passat dilluns les instal·lacions del Nou Estadi per a la disputa del partit entre La Cava i Barça, un matx que ha de recollir fons pels afectats del temporal Gloria, que entre els dies 20 i 23 de gener va deixar importants afectacions a les Terres de l’Ebre.

Així ho va confirmar el club en un comunicat publicat a la seva web oficial. Aquest partit, que encara no té dia i hora de disputa confirmada, s’havia de jugar en un principi al camp de La Cava, amb capacitat per a poc més de 1.000 espectadors.

El fet que el Nou Estadi sigui el recinte esportiu de major capacitat a la província de Tarragona i que la recaptació en conceptes de taquillatge podria ser molt més alta ha impulsat al club grana a fer aquesta proposta, que ara haurà de ser valorada pel club ebrenc.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments